Wednesday, October 03, 2007

Simba och Leo får ny bostad


Nu har det gått lång tid sedan senaste bloggen och mycket har hänt i Simbas och Leos liv. Vi har flyttat allihop och det var en lång besvärlig process. Dock inte för katterna som älskade att ligga högt på alla flyttkartonger som staplades högt. Höjden av kattslig lycka att få komma upp på höjden och ha gott om plats att ligga och gona sig.
De sista dagarna på gamla adressen var det gott att ligga i fönstret och njuta av solens värme.Men i nya lägenheten är det bättre utsikt då den ligger i markplan och allt spännande fågelliv kan betraktas från nära håll.
Här har Leo hittat en "släkting" min barndoms tygleopard som fått följa med i alla flyttar. Högst upp på en ännu obebodd bokhylla var utsikten perfekt. En annan bra sak med nya lägenheten är att alla dörrar går att öppna; vanliga dörrar, köksskåp, garderobsdörrar ... Allt skulle vara frid och fröjd om Leo nöjde sig med att gona in sig i kläderna i garderoben som här på bilderna men oftast ska kläder rivas ned från sina galgar och dras ut på golvet!No comments: