Friday, August 01, 2008

Resväska med svans

Plötsligt upptåckte jag att min resväska var framdragen från sin undanskymda plats under sängen. Konstigt - jag har inget minne av att någon resa är förestående. Och jag kan inte heller minnas att min resväska har svans! Plötsligt rör det sig och se, mysteriet får sin lösning när mer och mer av en randig/prickig varelse kommer i dagen. Leo har alltså lyckats dra fram hela den tunga väskan och öppna dragkedjan för att sedan bereda sig ett krypin!
6 comments:

Myggan said...

Vilka fina katter du har. Själv har jag 3 "monster". En sköldpaddsfärgad hona som flyttade in i vårat husbygge och blev kvar, och två av hennes avkommor. En ljusgrå/vit/röd liten hona och en svartgrå hanne som nästan väger 7 kilo. Vi tror att pappan till honom kan haft inslag av maincoon, för han kvittrar som en fågel istället för att säga mjau. Numera är alla tre kastrerade så det blir inte fler. =)

Myggan said...

Hej Simba & Leo! Jag har en liten utmaning till er på min hemsida.
/Anna

Anonymous said...

tack för fina kommentarer och kul att du länkar till min blogg. Jag skall fixa till detta på min sida också så fort jag lärt mig hur...

Min Gurkan kommer också från Hot and Spicy. Busigare katt får man leta efter. Maja är en helt annan bengal, mycket mer 'normal' katt :).
Bengaler är underbara!

Anonymous said...

Haha, katter är bara för underbara! :)

Anonymous said...

Söta kissar.

De diskuterar visst er blogg på Familjeliv... http://www.familjeliv.se/Forum-5-82/m39264849.html

Joey said...

I always have to check my luggage before going on a trip, to see if Mandarinli is in there! Joey