Friday, November 21, 2008

Nya nidingsdåd!

Brottslingen återvänder till brottsplatsen. Det har varit en aktiv natt.
Det har pysslats och prasslats och bitits i oanvända soppåsar.
Så när man glad i hågen tar fram en ny liten svart påse och häller nedkissad kattsand i den för transport till soprummet, kan det hända att kissig sand och små korvar dunsar rakt igenom den sönderbitna påsen och hamnar på golvet...
Finns det bengalsäkra avfallspåsar?
Samma sak hände med pappkartongen med maskintvättmedel. Märken av små bengaltänder avslöjade varför det rann tvättmedel ur botten!
Inga skåp eller lådor får någonsin vara stängda. Nu var det skåpet under diskbänken som skulle betvingas. Saker som ligger framme är till för att rivas ner. Senast var det telefonen, den nya fina med alla tekniska finesser, som fick sluta sina dagar på sopen. Någonting sprack inne i telefonen när Leo sopade ner den i golvet. Behöver jag tillägga att den nya telefonen är ordentligt fastlimmad på den marmorerade fönsterbrädan. Leo han kämpar men telefonen sitter där den sitter! På sin höjd kan han svepa ner luren.
Simba brukar betrakta nidingsdåden med stort intresse - han längtar nog efter att få leva ut sina bustendenser han också. Men Simba är en lugnare och mer förståndig katt.2 comments:

Anonymous said...

Varor märkta med ordet 'Bengalsäkert' letar jag dagligen efter! Det närmsta jag har kommit är fatiskt blomkrukor gjorda av gummi! Suveränt, men annars är det barnlås från ika som gäller för köksskåpen... Kan Leo knäcka dem tro!?

Tassar och Morrhår said...

Nej låsen kan han inte knäcka, men ... dörrarna!!! han ger sig aldrig!