Wednesday, May 10, 2006

Leo och Simba får vårkänslor

Så var det dags för Leo att åka cykelkorg - han ser lite förvånad ut att bli placerad där. Sedan ett kraftigt jam för att markera missnöje med situationen. Det var roligare sedan när cykelturen kom igång och Leo kunde betrakta världen från sitt korgperspektiv.
Det där med att gå i sele är väl inte helt lyckat. Helst vill man skutta iväg i krumsprång över gräsmattorna och glömma tid och rum. Simba hade en gång dessa drömmar och han smet ut och rymde några gånger när han var i Leos ålder.
Svårt att förstå för en liten liten katt att världen är så ofattbart stor men visst vore det roligt att utforska den på egen hand utan den där löjliga selen! Men, säger matte, världen är inte bara ofattbart stor, den är också ofattbart FARLIG!
Båda katterna i sele högst uppe på min yttertrappa. Simba betraktar världen med ett upphöjt lugn och Leo har fått syn på något litet flygfä som ska hamna i hans sylvassa klor.

4 comments:

Vilma said...

Hej Leo och Simba!

Jag har också en egen blogg, titta gärna in och hälsa på mig...

Kram

Vilma

Anonymous said...

Vilken härlig mönstring Leo har! Vad är det för ras? :)

Hejs!

Anonymous said...

Hoppsan, jag såg just att han var en Bengal ;)

Rosa said...

Bengaler är härliga katter.Jag och min dotter har vars en kattherre. De har jätteroligt tillsammans när de träffas. Då har de inte tid till mys då ska det bara jagas runt och busas med varandra.