Wednesday, May 03, 2006

Leos tjuvgömma

Jag tyckte att alla mina pennor började försvinna och kunde inte förstå varför. Jag köpte nya men det fanns aldrig något att skriva med. När jag idag i ett anfall av plötsligt städdille drog ut TV-soffan tappade jag hakan när jag såg den uppsjö av grejer som låg där. Förutom de obligatoriska dammråttorna plockade jag fram 29 (!!) pennor, 9 dammbemängda leksaksråttor, 5 bollar, 2 klämmor, 1 rörhållare & 1 munstycksskydd för tenorsax.
Vilken katt som var den skyldige var inte så svårt att räkna ut!
När jag fiskade fram grejerna rusade genast brottslingen till brottsplatsen. Man ser Simbas svans till höger på bilden. Han verkade inte vilja kännas vid dådet.
Man kan nog säga att Leo är på sannolika skäl misstänkt! Innan Leo kom till mig fanns det alltid pennor ..
Efter avslöjandet av tjuvgömman tog sig Leo en rejäl tupplur. Men knappast för att begrunda sitt senaste nidingsdåd. Efter dassrulleattentatet och blommorden har han rivit ner två tavlor och dragit ut spikarna med munnen, rivit sönder 2 affsicher och demolerat min brödburk.
Men här på bilderna sover han de oskyldigas sömn! maken till buskatt har jag aldrig mött trots att många katter har korsat min livsväg. Just när jag skriver detta åker ett glas med mineralvatten i golvet: Leo har sin vara troget vispat runt i min dryck med sin toalettbemängda tass och nu välte glaset. Jag får sluta här och gå och torka upp.

No comments: